Футболът е велика игра. Всеки ден сме свидетели на вълнуващи

...
Футболът е велика игра. Всеки ден сме свидетели на вълнуващи
Коментари Харесай

Той вкара два гола и бе сменен, за да види раждането на сина си

Футболът е велика игра. Всеки ден сме очевидци на вълнуващи борби на зеления килим, а постоянно страстите се придвижват и отвън него. През тази седмица, с изключение на напечените мачове в Шампионска лига, се изигра промеждутъчен кръг в Англия. Той включваше всички шампионати като се изключи Висшата лига, която имаше своите представители в " шампионата на богатите ".

Една среща притегли вниманието на футболната общност по любопитна причина. Уигън победи Донкастър вкъщи с 3:0 в мач от 19-ти кръг на Лига 1, а две от попаденията осъществя Райън Колклъф. Сигурно се питате кой е този...

Следва да разберете. Ето по какъв начин се разви дуелът за 22-годишното крило.

Домакините повеждат след автогол на Джо Райт в 40-ата минута, а в добавеното време на първата част Колклъф удвоява преднината им.

 Снимка 325389
Източник:

На полувремето Райън схваща, че брачната половинка му е призната в болница. Тя е бременна, само че скенерът е планувал бебето да види бял свят няколко дни по-късно. Видимо кахърен, младокът излиза на игрището за втората част.

" Видях татко си, който беше слязъл на най-долния ред от трибуната, опитваше се да ми изясни нещо. Приближих се към него и разбрах, че водите на жена ми са изтекли. Трябваше да изляза от игра допустимо най-бързо ", разкрива Колклъф пред Sky Sports News.

" Не знаех какво се случва, всичко стана за секунди. Погледнах още веднъж татко си, а той ми викаше " Предай известието ми на треньора ". Преди да осъзная каквото и да било, се бях озовал в наказателното поле... получих топката и вкарах! С насладата си посветих попадението на бебето, а секнунди по-късно се изстрелях към болничното заведение ", прочувствен е футболистът.

Райън е заменен небрежно от собствен съотборник и спринтирайки влиза в тунела. Дори не се преоблича - няма време за губене. След по-малко от 30 минути към този момент е в болничното заведение. Точно на време за раждането на своето второ дете. Секунди по-късно към този момент държи в ръце дребния Харли Томас.

 Снимка 325388
Източник:

" Синът ми оформи моя хеттрик довечера! ", майтапи се щастливият баща. Едва ли в миналото ще не помни този незабравим миг. Феновете на Уигън също би трябвало да са удовлетворени. Отборът им е втори в лигата, а надали различен отбор може да се похвали с сходно нещо - първата панорама на новородено да е татко му по футболен екип.

Двойната победа на младия Райън Колклъф - на терена и отвън него, няма по какъв начин да не предначертае бъдещето на сина му Харли Томас. Той безусловно е откърмен с футбола.

 Жозе Моуриньо: Англия може да завоюва Световното състезание по футбол в Русия
Жозе: Англия може да стане международен първенец

" Футболистите им имат добър опит на клубно равнище "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР