Футболът е голямата страст на милиони хора по целия свят

...
Футболът е голямата страст на милиони хора по целия свят
Коментари Харесай

На мач в Аржентина: Фен разпръсна праха на починалия си приятел

Футболът е огромната пристрастеност на милиони хора по целия свят и те безусловно живеят и умират с него. Това в цялостна степен затвърдиха на мач от аржентинското състезание при домакинската победа на Расинг над Архентинос Хуниорс с 3:0.

Двубоят на „ Естадио Пресиденте Перон “ ще се запомни с един извънредно любопитен миг, който уловиха редица почитатели, ситуирани в горните браншове на оборудването.

На видео, излязло в обществените мрежи, се вижда по какъв начин възрастен последовател разпръсква праха на собствен другар посред трибуните на стадиона на Расинг, като по този начин по всяка възможност сбъдва последното предпочитание на умрелия си приятел, който приживе е бил разпален почитател на тима.

Този почитател на отбора на Фернандо Гаго, чийто ученици записаха първа победа за сезона в аржентинския хайлайф, беше дал заричане на своя другар и го извърши.

В миг от дуел той извади прахта от кутията на своя кремиран другар и от втория етаж на стадиона я разпръсна под виковете: " Това е Расинг! Лудост! "



Разбира се, действието е запечатано от други хора, участвали на дуел и снимали всичко със своите мобилни телефони, а видеото доста бързо набра известност в мрежата.

Беше показана и обвивката, с която са били пакетирани тленните остатъци на Алехандро Фабион Алварес, кремиран на 21 февруари 2022 година.

Един от тези почитатели, участвали на Расинг - Архентинос - Вики Хербекян. Дамата споделя под един от постовете в интернет: " След като стартира мачът, нещо като пясък стартира да се посипва върху главите си и помислихме, че част от трибуната над нас се разрушава. Когато падна първият гол, тогава този пясък " заваля " още по-силно, а в края на полувремето кутията падна върху нас и тогава разбрахме какво е станало ".

Диего Кало описа под фотографията в Туитър: " Вдъхнах малко от... умрелия! "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР