Футбол или водна топка? Трудно е да кажем, гледайки кадрите

...
Футбол или водна топка? Трудно е да кажем, гледайки кадрите
Коментари Харесай

Недоволство в Босна: Футболисти играха в локвите, за да може съдията са получи хонорар

Футбол или водна топка? Трудно е да кажем, гледайки фрагментите от терена, на който играха босненските втородивизионни " Славен " Живинице и " Младост " Малешич.

Домакините изгубиха с 0:2, само че не това беше казусът. Според управлението на " Славен ", съдията на мача Юрай Ковчич е наредил срещата да се играе на тежкия терен единствено с цел да му бъде изплатен хонорара.



" На фотосите сами виждате какъв е теренът и какви са изискванията. Според нас мачът трябваше да бъде отсрочен, да бъде избрана нова дата. За благополучие никой футболист не се контузи. Срамни решения на съдийската бригада, която не отсъди две дузпи за нашия отбор. Само този мач се игра при такива условия, останалите в групата бяха прекъснати ", пишат от клуба и разкриват по какъв начин се е стигнало до решението в такива условия да има мач.

" Преди срещата един от страничните съдии сподели, че условия за осъществяване на срещата няма. Главният рефер Юрай Ковчич съобщи, че може да се играе в противоположен случай няма да му платят хонорара за това, че е пристигнал от Оджак. В това няма смисъл. Докато другите тимове реалокират мачовете си, нашите момчета джапат в тресавище. Трябва да се срамувате "

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР