Фурията от интернет пространството - Ваня Великова, влиза в уеб

...
Фурията от интернет пространството - Ваня Великова, влиза в уеб
Коментари Харесай

Жената, която сама инжектира устните си, е първият участник в Мис Плюс Сайз

Фурията от интернет пространството - Ваня Великова, влиза в уеб риалити формата за дами с Макси размери, написа HotArena.

Колоритната габровчанка е вторият участник, достигнал до финала на състезанието, откакто стана ясно, че във финала на състезанието ще взе участие още професионалния макси модел Веси Маринова.

Ваня Великова е позната на аудиторията с това, че сама инжектира хиалурон в устните си и популяризира видеа и фотоси. Не след дълго тя скандализира обществото и с провокативни песни и клипове, в които вземат участие голи мъже.

Жената скандал ще покаже на какво е подготвена и в предаването, с цел да грабне купата Мис Плюс Сайз България. Във формата ще вземат присъединяване и Мис България Радинела Чучева, дамата каучук Сирма Добрева, артистът Ники Сотиров, моделът Деси Димитров, плейметката Михаела Тодорова и други звезди от родния шоубизнес, който ще бъдат ментори на бъдещите макси звезди.

Предаването ще започва на 5 декември в ютуб канала Premium Production и ще бъде излъчено с лайф премиера. Водеща на формата ще е мисис България Мариана Маринова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР