Фурията на чалгата - Емануела е известна с отракания си

...
Фурията на чалгата - Емануела е известна с отракания си
Коментари Харесай

Унизената Емануела прекъсна участие: Отнесоха се с нея като с платена жена!

Фурията на чалгата - Емануела е известна с отракания си и лек манталитет, както и с това, че не се връзва елементарно на празни думички и бърборене. Този път обаче тя беше унизена до такава степен, че сама прекъсна присъединяване си по средата и се развика на публиката.

Въпросният случай се разигра на нейно присъединяване, само че не в някой от нощните питейни заведения, а на площада в наш град, където Емито беше посетител реализатор. По време на концерта, някой стартира безусловно да я замерва с презервативи - толкоз многочислени, че изпълниха сцената.

" Кой го прави това и за какво?! Искам да знам! Имаш нещо да ми кажеш ли, предложение ли ми правиш?! Съжалявам, само че съм заета! ", кресна по микрофона Емануела, откакто подреди на озвучителя си да спре музиката.

После обаче се осъзна и реши да го удари " над нещата " като се разсмя и похвали непознатия, че най-малко прави безвреден с*кс...

Всъщност около тази изцепка най-малко стана ясно, че фактически Емануела има ново гадже и допускаме, че това е мъжът, чиято татуирана ръка показваше в последните си фотоси. А дали нещата посред им са съществени и до каква степен, това единствено те си знаят.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР