Функционална актуализация на Windows 11 ще осъвремени поддръжката на Wi-Fi(снимка:

...
Функционална актуализация на Windows 11 ще осъвремени поддръжката на Wi-Fi(снимка:
Коментари Харесай

Актуализация на Windows 11 ще добави през април поддръжка на Wi-Fi 7


Функционална актуализация на Windows 11 ще осъвремени поддръжката на Wi-Fi
(снимка: CC0 Public Domain)

Следващата функционална актуализация на Windows 11 ще излезе през април 2024 година Версията, известна като Windows 11 24H1, ще обезпечи поддръжка на безжичните Wi-Fi 7 адаптери на Intel.

Компютърният производител Dell разкри датата на стартиране на идната огромна актуализация на Windows 11 – версия Windows 11 24H1, известна още като Moment 5. Microsoft ще стартира да я популяризира през април. Въпреки че актуализацията е оповестена като огромна, не се чакат специфични нововъведения.
още по темата
Най-значимото допълнение към функционалностите на Windows 11 ще бъде драйверът за Wi-Fi 7 адаптери от Intel. Като се има поради, че Dell е дълготраен сътрудник както на Microsoft, по този начин и на Intel, не е изненадващо, че компанията се концентрира точно върху тази функционалност.

Въпреки че актуализацията на Windows 11 24H1 е от категорията на огромните, в нея ще има малко нововъведения. Според предварителните данни, с Moment 5 разработчикът Microsoft ще се концентрира върху целеви усъвършенствания и оптимизации. Например, няколко фирмени приложения ще бъдат обновени, в това число Notepad – в него ще се появи брояч на знаци.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР