Фундаментите на държавата са изкрътени, тук се лъже и се

...
Фундаментите на държавата са изкрътени, тук се лъже и се
Коментари Харесай

Отровното трио“: Фундаментите на държавата са изкъртени

Фундаментите на страната са изкрътени, тук се лъже и се краде необмислено и се ръководи по начиk, който са упралявали преди 30 години. Това съобщи Арман Бабикян от " Отровното трио ", което е в основата на антиправителствените митинги в страната в утринния блок на Българска национална телевизия.

Той дефинира митинга като цивилен, протестиращите не са дали микрофона на нито един политически водач и не са дали опция да се популяризира нито една партия . Когато става дума за базисни полезности в България, няма значение на кой завършек на политическото витрило си обожател , акцентира Бабикян.

Според него реакциите на властта са примитивни, а в този момент протестиращите били определяни като лумпени и тулупи . Желанието на властта е жители против жители, а тези, които са на площада са по-активните хора , посочи Бабикян и добави, че властта се пробва да спре хората, с цел да изразят гражданските си права.

Той предизвести, че протестиращите на от ден на ден места ще провокират компликации на властта, тъй като тя не ги чува .

По думите му поради случая от предходната седмица с премахването на палатките има съмнение измежду протестиращите . Аз персонално си го изяснявам с нелепост, само че хората не си го изясняват с това - с недаване на властта и притискане на кокала до последно, уточни Бабикян.

" Кой е споделил, че ще отстъпим всичко до дъно ", запита той в отговор на въпрос на какво са подготвени да правят отстъпка протестиращите - дали единствено на оставката на премиера, цялото държавно управление или на основния прокурор.
 Бойко Борисов разгласи: Време е за моите решения
Бойко Борисов разгласи: Време е за моите решения

Министър-председателят разгласява в профила си във " Facebook " фотография с внучетата си

Илюзията, че някой ще бъде комплициран в министър-председателския съвет и ще води напълно друга политика е комедия . Гаранцията би трябвало да бъде събуденото гражданско общество и всеки един от нас е гаранцията в ролята, в която се намира, сподели още Бабикян.

Припомняме, след националната конференция на ГЕРБ министър председателят Бойко Борисов разгласи, че се обмисля вид същия състав на кабинета " Борисов-3 " да довърши мандата, само че с различен министър председател. На 9 август министър председателят разгласява в обществената мрежа Facebook фотография със своите внучета и текст, че е време за неговите решени я.

В изявление пред БиБиСи общественият министър Деница Сачева посочи достиженията на държавното управление.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР