Fullmax спечели турнира Region Cup, организиран от Аматьорската минифутболна лига-Варна.

...
Fullmax спечели турнира Region Cup, организиран от Аматьорската минифутболна лига-Варна.
Коментари Харесай

Вкараха 250 гола в лятната купа на АМФЛ-Варна

Fullmax завоюва шампионата Region Cup, проведен от Аматьорската минифутболна лига-Варна. Надпреварата предложи много оспорвани дуели, като 16-те тима вкараха общо 250 гола в 32-та дуела.

Финалът през днешния ден бе извоюван с 4:2 против МФК Черно море. В разногласието за третото място пък Порто-Ди-Ес надигра Автосервиз " Тандем "  с 4:1.

Отборите получиха своите купи и медали на специфична церемони след края на финалната среща на терените за минифутбол на Спортен комплекс " Спартак ".

Организаторите по традиция раздадоха и няколко самостоятелни награди. Най-добър вратар е Георги Дончев от Черно море, голмайстор на шампионата е Десислав Дяков от Валекс-Бенита с 10 попадения, а MVP е Галин Димитров от състава на първенците.

АМФЛ-Варна започва записванията за втората си лятна купа. Записването ще е до 28 юли, а жребият е ден по-късно. Двубоите стартират на 1 август, като регламентът планува групова фаза съгласно броя записали се тимове. Срещите ще се организират вторник, четвъртък и петък. Записването може да стане на телефон 0886747777. Предвидени са купи, медали и тениски за призьорите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР