FullHD+ дисплеят заема 85% от площта на предния панелLEAGOO S8

...
FullHD+ дисплеят заема 85% от площта на предния панелLEAGOO S8
Коментари Харесай

LEAGOO S8 Pro – 5,99-инчов флагман на достъпна цена

FullHD+ екранът заема 85% от площта на предния панел

LEAGOO S8 Pro е представител на високия клас 18:9 безрамкови флагмани

Наскоро младият китайски бранд LEAGOO разгласи безрамковия (full-screen) смарт телефон LEAGOO S8 Pro , който стъпва на процесор Helio P25 2,6GHz CPU и 6GB оперативна памет RAM. Като представител на високия клас 18:9 безрамкови флагмани, LEAGOO S8 Pro дава 5,5-инчов екран Sharp с резолюция FHD+, а производителят стартира новия си артикул като съперник на Samsung Galaxy S8+.



Потребителското преживяване с екрана на LEAGOO S8 Pro e извънредно, с помощта на съотношението от 85% сред екрана и тялото на смарт телефона и характерности като бляскавост 450 cd/m2, плътност на пикселите 403 ppi и покритие от 85% на цветовата NTSC гама.



LEAGOO S8 Pro е оборудван с челен скенер на пръстови отпечатъци, който отключва устройството за 0,1 сек., и двойна съществена камера OV 13.0MP + Samsung 5.0MP.  



Тялото на LEAGOO S8 Pro е фино единствено 7,9 мм. Направена от цинкова сплав със CNC технология, повърхността на смарт телефона е обработена посредством абразивно бластиране, с цел да предложи най-удобното сцепление и приятни железни текстури. Рамката е съвършено затворена и съединена с екрана и задния похлупак, осигурявайки чувство за отмереност и грациозен жанр.



LEAGOO S8 Pro се отличава с гланцов заден похлупак с 3D извивка за прелестно чувство при захващане и образно преживяване. Оборудван с батерия с висок потенциал LG 3050 мАч, LEAGOO S8 Pro поддържа бързо зареждане 9V2A. Достатъчни са единствено 30 минути зареждане за целодневно потребление на смарт телефона.



Ето по какъв начин наподобява сравнението на характерностите на LEAGOO S8 Pro с тези на модела Samsung Galaxy S8+ в таблица, публикувана от производителя.

Сравнение на параметрите на LEAGOO S8 Pro и Galaxy S8+ (източник: LEAGOO)

Можете да спестите $50 при покупката на LEAGOO S8 Pro – за $249,99 в онлайн магазина Banggood.com, където тече акцията за предварителни продажби на LEAGOO S8 Pro

Същевременно, LEAGOO разгласи и безрамков модел от междинен клас – LEAGOO S8, който дава 5,72-инчов 1440x720p 18:9 екран с Sharp IPS панел. Смартфонът разчита на 8-ядрен процесор MTK6750T CPU, допълнен от 3GB оперативна памет Samsung и 32GB непрекъсната памет Sandisk.

LEAGOO S8 се явява най-достъпният 8-ядрен 18:9 безрамков модел на пазара

Изненадващо за устройство от този клас,  LEAGOO S8 има двойна предна камера OV 8.0MP+2.0MP и двойна задна камера Sony 13MP + 2MP, с което се утвърждава като първият 4-камерен смарт телефон и най-достъпният 8-ядрен 18:9 безрамков модел на пазара.

LEAGOO S8 се отличава с четири камери – двойна задна камера и двойна предна



Производителят натъртва на сравнението на характерностите на LEAGOO S8 и Samsung Galaxy S8. Ето по какъв начин наподобява то:

Сравнение на параметрите на LEAGOO S8 и Galaxy S8 (източник: LEAGOO)

LEAGOO S8 също е наличен сега с $50 отстъпка – за $119,99 в онлайн магазина Banggood.com по време на акцията за предварителни продажби на LEAGOO S8
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР