Фулъм започна да усеща колко е тежък животът във висшата

...
Фулъм започна да усеща колко е тежък животът във висшата
Коментари Харесай

Мениджърът на Фулъм скочи на ръководството заради трансферната политика

Фулъм стартира да усеща какъв брой е тежък животът във висшата лига. „ Котиджърс “ изгубиха първите си 3 мача и много тормозиха своите почитатели. Нещата за Скот Паркър и компания въобще не се получават, а фактът, че тимът няма нито 1 точка е много притеснителен за лондонския отбор.

Мениджърът на клуба Скот Паркър също призна за тежката обстановка, в която се намира Фулъм, само че по-лошото за лондончани е това, че Паркър не демонстрира необикновен оптимизъм за бъдещето и изрази отрицателно мнение за идни прехвърляния.

„ Не се намираме в добра обстановка, само че това е видно за хората. 3 загуби в 3 мача, 0 точки, не можеше да имаме по-лош старт. Новаци сме в елита на Англия, само че това не е опрощение за нас, правилно е, че сезонът е дълъг и можем да наваксаме, само че предвид на показаното, ще е много тежко. Трябват ни точки, другояче просто незабавно ще се върнем в Чемпиъншип ", стартира той.

"Не мога да разясня тематиката за прехвърляния, това не зависи от мен. Трансферният прозорец затваря след няколко дни и в случай че не се подсилим, ще стане още по-трудно. Разочарован съм от старта на сезона, само че нямаме друга опция с изключение на да продължим с упоритата работа. Надявам се, че ще притеглим нови футболисти, само че и да мисля по този въпрос нищо не мога да трансформира ".

"Ръководството пробва да прави каквото може, единствено че времето минава и мачовете също. Без нови попълнения несъмнено не съм огромен оптимист, откогато влязохме във Висшата лига все се приказва, че пазарим и опитваме да закупим някого. Е, останаха 4 дни до затварянето на трансферния прозорец, мога единствено да се надявам, не преставам да правя своята работа и да върша това, което мога, с цел да оказа помощ на тима “, показа Паркър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР