Фулъм увеличи тревогите в Лийдс с победата си с 2:1

...
Фулъм увеличи тревогите в Лийдс с победата си с 2:1
Коментари Харесай

Фулъм накара Лийдс да трепери още повече

Фулъм усили паниките в Лийдс с успеха си с 2:1 през днешния ден в среща от 32-ия кръг на Висшата лига. За Лийдс провалянето е четвърто в последните пет мача, като този път не беше по този начин тежко като домакинското от Ливърпул преди няколко дни.

С триумфа си през днешния ден лондончани събират 45 точки и се придвижват на 9-о място, до момента в който Лийдс остава с 29, само че ще трепери от слизане в последните три места, откакто се изиграят оставащите дуели от кръга.
 Марсел Забитцер: Знаехме, че ще ни бъде мъчно против Фулъм
Марсел Забитцер: Знаехме, че ще ни бъде мъчно против Фулъм

Имахме благоприятни условия, пропуснахме ги, споделя той

Преди почивката домакините пробваха да наложат превъзходство, само че не им се получи. В 58-ата минута намиращият се в отлична форма уелски национал Хари Уилсън даде преднина на тима от Крейвън Котидж, откакто поtучи центриране в профил и вкара доста хубав гол за 1:0. Това е и второто попадение на Уилсън този сезон. Надмощието на домакините продължи и в 72-ата минута стана 2:0, още веднъж по същия cценарий. Този път в воин за Фулъм се трансформира Андреас Перейра.

След седем минути и гостите върнаха едно попадение. Негов създател стана Патрик Бамфорд, който вкара с левия крайник от средата на наказателното поле. Топката се отклони минимално в Жоао Палиня и още повече подлъга вратаря Бернд Лено.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР