Фулъм се класира за 1/8-финалите на ФА Къп, където ще

...
Фулъм се класира за 1/8-финалите на ФА Къп, където ще
Коментари Харесай

Фулъм спечели преиграването със Съндърланд и си уреди среща с Лийдс

Фулъм се класира за 1/8-финалите на ФА Къп, където ще срещне Лийдс, откакто победи с 3:2 Съндърланд на " Стейдиъм ъф Лайт ". Този конфликт се преиграваше, откакто в края на януари двата тима приключиха 1:1 на " Крейвън Котидж ".

Фулъм стартира добре и взе ранен задатък след гол на Хари Уилсън в осмата минута. Карлос Винисиус задържа добре в наказателното поле с тил към вратата, след което пусна към някогашния състезател на Ливърпул, който стреля с външната част на обувката си. Патерсън докосна топката, само че не съумя да избави.

В 59-ата минута Андреас Перейра удвои. Том Кеърни откри Митрович с доста положително подаване. Ударът на сърбина без избит от стража на домакините, само че Митрович съумя да доближи до топката към аутлинията и по-късно да я върне по съвършен метод към Перейра. Бразилецът се разписа от близко.

Джак Кларк върна очакванията на Съндърланд в 77-ата минута, когато стреля доста технично в горния ляв ъгъл на вратата на Родак. Пет минути по-късно обаче Фулъм си върна задатъка от два гола, откакто Курзава засече от воле от няколко метра, след няколко карамбола в наказателното поле.

В 90-ата минута Бенет върна още един гол за домакините, откакто стреля в ъгъла. Това обаче се оказа незадоволително за " черните котки ", които другояче изиграха много добър мач.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР