Фулъм постигна ценна победа с 1:0 в домакинството си на

...
Фулъм постигна ценна победа с 1:0 в домакинството си на
Коментари Харесай

Фулъм взе ценна победа в битката за оцеляване

Фулъм реализира скъпа победа с 1:0 в семейството си на от 25-ия кръг в Премиър лийг. Това бе директен конфликт сред два от тимовете, борещи се за оцеляването си в елита. Затова триумфът на лондончани има двойна цена, а той пристигна с попадение на Адемола Луукман в 61-ата минута.

Фулъм наложи тотална доминация през първото полувреме. Домакините на " " сътвориха много положения, само че по този начин и не съумяха да стигнат до гол, до момента в който противникът им нямаше даже един удар.

Лондончани продължиха да са по-активни и през втората част. В 53-ата минута направи страховит пробив и стреля към вратата, само че бранител в последния миг почисти пред голлинията.

-добрата игра на Фулъм въпреки всичко докара до гол. В 61-ата минута Адемола Луукман получи дълъг пас отляво, финтира бранител и със мощен шут през краката на вратаря вкара за 1:0.

В 88-ата минута обаче се стигна до едно много противоречиво състояние в наказателното поле на домакините. се хвърли в краката на Джейдън Богъл, като гостите претендираха за дузпа, само че ситуацията бе прегледано с ВАР и решението бе, че дузпа няма, защото вратарят е съумял да играе с топката.

Така Фулъм стигна до успеха и към този момент има 22 точки, само че към момента е в зоната на изпадащите на 18-ата позиция. Шефилд Юнайтед пък все по-уверено се е насочил към Чемпиъншип, като остава на дъното на таблицата с едвам 11 точки.

Премиър лийг 25 кръг, събота 20 февруари  Фулъм 1:0краен резулат  Шефилд Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР