Фулъм постигна трети пореден успех в Премиър лийг, след като

...
Фулъм постигна трети пореден успех в Премиър лийг, след като
Коментари Харесай

Третата поредна победа на Фулъм донесе трето последователно поражение на Лестър

Фулъм реализира трети следващ триумф в Премиър лийг, откакто надви с 1:0 над Лестър като посетител в дуел от 19-ия кръг. Александър Митрович даде задатък на лондончани още в 17-ата минута, а по-късно положителните намеси на Бернд Лено и пропуските на играчите на Брендън Роджърс ги лишиха от опцията да избегнат третото си поредно проваляне.

Домакините започнаха много неприятно мача. Още в началните минути Перейра и Вилиан на два пъти пропуснаха положителни благоприятни условия да открият резултата. В 17-ата минута разумното се случи и Александър Митрович даде заслужена преднина на лондончани. Вилиан за следващ път напредна добре и центрира съвършено в наказателното поле за Митрович, който си смъкна с гърди, след което стреля безпощадно около Уорд.

В 24-тата минута Перес пропусна страховит късмет да изравни резултата, откакто се оказа непокрит на далечната греда след центриране на Тилеманс. Ударът на испанеца обаче мина над вратата. Лестър усъвършенства доста представянето си през втората половина от първата част, само че по този начин и не съумя да стигне до изравнително попадение.

Тимът на Брендън Роджърс стартира доста по-добре втората част, само че Лено резервира преднината на Фулъм, откакто избави вратата си, макар че поредно очи в очи против него останаха Харви Барнс и Джейми Варди. Опасен изстрел на Тилеманс пък мина настрана от задачата.

В 76-ата минута Лено още веднъж бе на висота, откакто мазета добър удар на Перес от границата на наказателното поле. Четири минути по-късно и гредата спря домакините след мощен шут на Тилеманс.

Фулъм е на седмо място с еднакъв брой точки с Ливърпул, до момента в който Лестър е на 13-а позиция. 

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР