Фулъм постигна измъчена победа с 2:0 след продължения в лондонското

...
Фулъм постигна измъчена победа с 2:0 след продължения в лондонското
Коментари Харесай

Фулъм се измъчи в лондонското дерби, но все пак достигна до логичното в края

Фулъм реализира измъчена победа с 2:0 след продължения в лондонското дерби против Куинс Парк Рейнджърс. Головете пристигнаха късно, едвам в края на първата от двете добавени елементи от по 15 минути, когато единствено в разстояние на три минути точни бяха Боби Рийд в 104-ата минута и Неескенс Кебано в 108-ата.

Първото полувреме стартира с няколко замени на офанзиви, само че сякаш домакините изглеждаха по-опасния отбор и при по-добро отиграване на обстановки даже можеха да поведат.

30-ата минута първото положително състояние за гостите, когато Митрович бе изведен вдясно, само че ударът му бе избавен с крайник от вратаря Динг. Фулъм подвигна оборотите, само че по този начин и не успяваше да заплаши съществено своя съперник. В 63-ата минута още веднъж сърбина Митрович получи подаване в наказателното поле след чудесно навлизане на Кавайеро, само че изстрелът му бе изчистен от голлинията от бранител на домакините.

В идващите две минути КПР пропусна две отлични благоприятни условия да поведе в резултата, само че положителни изяви на вратаря Марек Родак го предотвратиха. В 73-ата минута дълго подаване от вратаря на КПР изведе централния нападател на отбора Линдън Дайкс самичък против словашкия пазач, само че изстрелът му мина около вратата.

Фулъм означи по този начин чакането попедение едвам в 14-ата минута на първото продължение, когато влезлия от скамейката Боби Рийд най-сетне съумя да загатне за качествата си. Той съумя да се върне няколко крачки обратно от заетата позиция на границата на наказателното поле, изпревари бранител на Куинс Парк за топката, след което чудесно двойно подаване с Митрович го изкара на добра позиция и с компактен удар до гредата преодоля вратаря на домакините.

Още преди края на това първо продължение гостите доближиха и до втори гол, откакто няколко успоредни паса пред наказателното поле в последна сметка откриха непокрит вдясно Кебано, който изстреля неспасяемо тъкмо под гредата на стража Диенг.

Уикъм не срещна никакви проблеми и прегази гостуващия Престън Норт Енд и го победи с 4:1. Домакините поведоха още в 3-ата минута посредством Фред Одейнма, а шест минути Джо Джейкабсън удвои от дузпа, в 25-ата минута Джош Найт повиши на 3:0 и сякаш умъртви дефинитивно интригата в срещата, доколкото бе съществувала до този миг. Емил Рийз понижи на 3:1 още веднъж от дузпа две минути преди края на първото полувреме, само че това не съумя да донесе предстоящата смяна от гостите. Последното попадение в срещата бе дело на Алекс Самуел в 82-ата минута за крайното 4:1.
Премиър лийг 18 кръг, вторник 12 януари  Фулъм 21:45  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР