Фулъм победи като гост Евертън с 2:0 в мач от

...
Фулъм победи като гост Евертън с 2:0 в мач от
Коментари Харесай

Впечатляващ успех на Гудисън Парк върна надеждите на Фулъм

Фулъм победи като посетител Евертън с 2:0 в мач от 24-ия кръг на Висшата лига. По този метод футболистите на Скот Паркър резервираха жива вярата си за избавление. Те изостават на 7 точки от 17-ото място, където сега се намира Нюкасъл. Евертън след следващото си неуверена показване заема 7-о място с 37 точки.

И двете попадения за триумфа на Фулъм бяха дело на новото попълнение от Бордо - Джош Маджа. Нигерийският нападател се завърна в британския футбол, откакто преди години игра за Съндерланд, само че тогава не съумя да помогне да бъде избегнато изпадането.

Евертън бе много неподвижен в офанзива в отсъствието на Доминик Калвърт-Люин. Голмайсторът лекува травма, само че се чака да се върна в игра още през идната седмица. В негово неявяване Карло Анчелоти заложи в предни позиции на Ричарлисон, Гилфи Сигурдсон и Хамес Родригес.

Защитникът Шеймъс Коулман през първото полувреме можеше да вкара за " карамелите ", само че ударът му срещна гредата. През второто полувреме най-новата облага на домакините Джошуа Кинг прати топката във вратата, само че му бе отсъдена засада.

Премиър лийг 24 кръг, неделя 14 февруари  Евертън 0:2краен резулат  Фулъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР