Фулъм играе при срещу лидера Арсенал в лондонско дерби от

...
Фулъм играе при срещу лидера Арсенал в лондонско дерби от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Фулъм 0:3 Арсенал, начало на втората част

Фулъм играе при против водача Арсенал в лондонско дерби от 27-ия кръг на британската Висша лига. Габриел Магаляеш откри в 21-ата, а Габриел Мартинели удвои в 26-ата минута. Капитанът Мартин Йодегаард оформи класиката в добавеното време на първата част. Срещата на стадион „ Крейвън Котидж “ може да я гледате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 , както и онлайн на платформата. 

„ Котиджърс “ се показват сносно през сезона и заемат отличната осма позиция с 39 точки, с две по-малко от зона Европа. „ Артилеристите “ пък не престават да са първи с 63 точки и имат опцията да пернат с пет точки на втория Манчестър Сити при триумф през днешния ден.

/ /

Срещата започва в умерено движение, като в първите минути домакините бяха по-активни. След приключването на десетата минута функциите се обърнаха и Арсенал заигра по-добре, само че удари към някоя двете порти продължаваха да липсват.

В 16-ата минута се стигна и до първата по-интересна обстановка, която докара до попадение във вратата на Фулъм. Олександър Зинченко откри Габриел Мартинели на левия фланг, който направи чудесно двойно подаване с Гранит Джака, и беше изведен зад тила на Кени Тете в наказателното поле отляво и стреля, а Бернд Лено мазета, само че право в тялото на Антоний Робинсън и топката попадна във вратата му. Голът обаче беше прегледан със системата ВАР и в последна сметка не бе зачетен поради засада на Мартинели.

Пет минути по-късно обаче Арсенал този път откри резултата. Леандро Тросар центрира от ъглов удар във вратарското поле, където Габриел Магаляеш надскочи Харисън Рийд и Алессандър Митрович, а по-късно с глава не остави шансове на Лено – 0:1.

Gabi
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР