Фулъм и Борнемут завършиха 2:2 в мач от 11-ия кръг

...
Фулъм и Борнемут завършиха 2:2 в мач от 11-ия кръг
Коментари Харесай

Фулъм и Борнемут не успяха да се победят в голово шоу

Фулъм и Борнемут приключиха 2:2 в мач от 11-ия кръг на Висшата лига. Головете за лондончани означиха Иса Диоп и Александър Митрович, а за " черешките " точни бяха Доминик Соланке и Джеферсон Лерма.

Още във втората минута резултатът бе открит. Филип Билинг достави топката на Доминик Соланке, който резервира хладнокръвие в наказателното поле, с цел да откри средата на мержата и да означи за Борнемут. Фулъм съумя да реагира и в 22-рата минута Иса Диоп засече топката с глава след ъглов удар, с цел да изравни резултата. В 26-та минута бе отсъдена дузпа в интерес на " черешките ", само че след преразглеждане с ВАР тя бе анулирана. 

Все отново, единствено две минути по-късно Доминик Соланке отклони за Лерма на границата на наказателното поле и той откри долния десен ъгъл на вратата с превъзходен удар - 2:1 за Борнемут. В 31-та минута " черешките " още веднъж имаха искания за углавен удар, само че съдията остана безгласен. В края на полувремето Лерма и Адам Смит имаха на два пъти опция да отбележат, само че Бернд Лено показва страховит инстикт и се оправи.

В 51-та минута Лерма извърши неразумно нарушаване, а съдията имаше добра видимост и отсъди дузпа в интерес на Фулъм. Александър Митрович се нагърби с осъществяването и не сбърка, насочвайки топката в долния стеснен ъгъл и около Нето. Доминик Соланке можеше още веднъж да изведе Борнемут в резултата в 65-та минута, само че Лено сподели още веднъж класа и мазета в корнер. В четвъртата добавена минута на срещата Митрович овладя точно подаване в наказателното поле, само че изстрелът му мина около лявата греда. 

С това тъждество Фулъм към този момент са 10-ти с 12 пункта, а единствено точка над тях са Борнемут, които са на 9-та позиция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР