Фулъм бе на минути от това да поднесе изненадата на

...
Фулъм бе на минути от това да поднесе изненадата на
Коментари Харесай

Неповторимо: Ливърпул би Фулъм в мач със 7 гола и 2 обрата

Фулъм бе на минути от това да сервира изненадата на XIV кръг в британската Висша лига и да нанесе първа домакинска загуба на Ливърпул за състезание от над година насам, само че „ Анфийлд “ още веднъж ликува след спиращо дъха 4:3.

Мърсисайдци повеждаха на 2 пъти, след извънредно красиви попадения, само че 10 минути преди края изоставаха с 2:3. С два гола за 60 секунди, в 87-ата и в 88-ата обаче, те взеха цялостния комплект от точки.

Големият воин за „ алените “ в неделя бе Трент-Александър Арнолд. Той вкара първия и финален в срещата като още в 20-ата минута изправи публиката на крайници. След майсторски свободен удар британския национал прати топката първо в горната греда, а след това тя рикошира в гърба на вратаря, с цел да спре в мрежата – 1:0.

Само 4 минути по-късно обаче юношата на домакините Хари Уилсън изравни, разписвайки се за Фулъм.

В 38-ата минута Алексис Мак Алистър вкара един от кандидатите за гол на сезона с топовен шут от отдалеченост, само че в добавеното време на първата част Кени Тете изравни – 2:2.

Последва още едно попадение на лондончани, което обаче бе анулирано поради засада, а през второто полувреме Ливърпул имаше надзор върху събитията на терена, само че Дарвин Нунес и търсещият своя гол №200 египтянин Мохамед Салах направиха фрапантни пропуски.

Така се стигна до 80-ата минута, в която Боби Рийд вкара с глава, с цел да поведат „ котиджърс “ за първи път в срещата с 3:2.

Радостта им обаче бе къса, тъй като в 87-ата минута резервата Уатаро Ендо изравни с мощен изстрел след пас на Салах, а в 88-ата вторият поврат в срещата стана факт.

Тогава Александър-Арнолд бе най-съобразителен в наказателното поле и прати топката през купа от играчи в мрежата на Фулъм, с цел да завоюва Ливърпул трагично с 4:3.

След триумфа мърсисайдци към този момент са втори в класирането с 31 точки, на 2 от водача Арсенал, до момента в който Фулъм остана с 15 в своя актив.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР