Фулъм бе близо да поднесе една от сензациите във ФА

...
Фулъм бе близо да поднесе една от сензациите във ФА
Коментари Харесай

Митрович и Марко Силва се извиниха на рефер

Фулъм бе близо да сервира една от сензациите във ФА Къп, когато водеше на Манчестър Юнайтед с 1:0 в четвъртфиналите на шампионата. След 70-ата минута обаче настъпиха няколко пагубни мига за Фулъм, когато Уилиан направи дузпа и получи пряк червен картон.

Сръбският нападател Александър Митрович реагира бурно и потърси пояснение от основния арбитър Крис Кавана. Той обаче употребява ръцете си и не съумя да сдържи гнева си, което докара до червен катон и за него. В същата обстановка старши треньора на Фулъм също си изкара червен картон поради остри думи към съдията. В последна сметка Манчестър Юнайтед обърна и завоюва с 3:1 като по този начин се класира на полуфиналите във ФА Къп.

Митрович и Марко Силва се извиниха на съдията за грозната реакция. 

" Последните дни съм с моя народен тим и имах известно време да помисля за мача с Манчестър Юнайтед. Както всички знаят, това беше доста прочувствен мач, в който тимът даде безусловно всичко на терена, с цел да се опита да стигне до полуфинал на ФА Къп. В персонален проект скърбя за дейностите си, които доведоха до отстраняването ми. Позволих на разочарованието си да надделее над мен и методът, по който реагирах, беше неверен. Опитвах се да привлека вниманието на съдията, само че разбирам, че не трябваше да поставям ръце върху него и разбирам за какво ми сподели червен картон ", показа Митрович.

" Емоциите бяха бурни на " Олд Трафорд " и, както споделих на конференцията си след мача, трябваше да управлявам личните си страсти по-добре. Беше доста сложен миг в мача, в който доминирахме, само че можех да се оправя по-добре със обстановката. Съжалявам за случилото се и приказвах с Крис Кавана, с цел да му се извиня. Той знае, че почитам него и работата, която би трябвало да прави. За страдание не се видяхме очи в очи денем, само че признавам, че той е един от най-хубавите рефери в тази страна и знам, че когато пътищата ни още веднъж се пресекат, сред нас ще има взаимно почитание ", разяснява пък Марко Силва.

 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР