Fujitsu е получила договори на стойност £3,4 милиарда чрез свързани

...
Fujitsu е получила договори на стойност £3,4 милиарда чрез свързани
Коментари Харесай

Fujitsu е връчила £3,4 милиарда в сделки, свързани с Министерството на финансите, въпреки скандала с пощите

Fujitsu е получила контракти на стойност £3,4 милиарда посредством свързани с Министерството на финансите организации от 2019 година насам, разкриха депутати.

Въпреки ролята на компанията в абсурда с пощите, тя получи покупко-продажби на стойност £1,4 милиарда, откогато Върховният съд постанови, че има бъгове и неточности в нейния програмен продукт Horizon. Само един от органите даже обмисляше преустановяване на договорите си с софтуерния колос - само че беше решил да не го прави.

Комисията по финансите на Commons предишния месец писа до организации, в това число HM Revenue and Customs (HMRC), Financial Conduct Authority (FCA) и Bank of England (BoE) да изискат детайлности за техните съглашения с Fujitsu. И тримата са похарчили обилни суми с Fujitsu Services Ltd или компании, притежавани от Fujitsu Global.

HMRC е упълномощил на компанията осем контракта на стойност £1,39 милиарда след решението през 2019 година, до момента в който други шест контракта са предшестващи решението остана интензивно след 2019 година, само че от този момент е пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР