Fuckup Nights е глобално движение, което се провежда всеки месец,

...
Fuckup Nights е глобално движение, което се провежда всеки месец,
Коментари Харесай

Успешни българи разказват за "несполуки" си на Fuckup Nights

Fuckup Nights е световно придвижване, което се организира всеки месец, в над 300 града по света. Събитие, в което няколко души ще се се изправят на нашата сцена с цел да споделят за своите професионални " несполуки " и уроците научени от тях.

Точно по този начин....защото в случай че не се проваляме, значи не опитваме. Пътят към триумфа е посипан с неуспехи и се учим и израстваме точно от тях. Както споделят хората положителното решение идва с опита, а опита идва с неприятните решения! Трима лектори, три разнообразни истории!  



Събитието ще се организира на 14.07.2020 от 19.30 часа в Kino Cabana (лятно кино НДК). Ето кого ще чуем на 14 юли: Гергана Радович е холистичен терапевт, треньор и специалист по съня. Тя оказва помощ на заетите хора да се оправят със напрежението, да спят по-добре и да реализират повече в живота си. Има 15-годишен опит, като авиационен инструктор, специализирал в ръководство на напрежението, умората и съня за летателни екипажи и други категории авиационен личен състав. Член е на Европейската асоциация по авиационна логика на психиката, Европейското сдружение за медицина за съня и Българската асоциация по енергийна логика на психиката.



 

Преди няколко години открива, че светът отвън авиацията е доста по-голям от предстоящото и заменя преподаването с работата, като холистичен терапевт на свободна процедура. Гергана има вяра, че единственият метод да постигнеш дълготраен резултат в персонален или професионален проект е да действаш по едно и също време във всички направления - рационална, прочувствена, физическа. Но от време на време се случва, че това, което наподобява, като най-естественото нещо на света, не постоянно е и най-подходящо и може да докара до мощни разочарования.

Тогава неизбежно се появя въпросът „ Струва ли си да продължиш и в случай че си коства, какво ще направиш по-различно, с цел да успееш най-после? “. В последна сметка разликата сред сполучливите и несполучливите хора е в количеството деяние, което те подхващат. Анна Цолова – тв публицист и учител по обществена тирада. Първата и телевизионна изява като публицист е през 1999 година.



Оттогава следват 15 000 изявленията, филми и репортажи. Хиляди часове в ефира на бТВ и Нова. Преди две години основава „ Говори, с цел да те видят! “ и предава знанията и опита си за общественото говорене на представители на бизнеса и неправителствените организации. Казва, че тогава (преди две години) е направила втория си най-хубав професионален избор. „ 5 истории (за провал), без които нямаше да съм това, което съм. “

Александър Пейчев - през последните 20 години е продуцент и шеф продукция на разнородни задгранични и български игрални филми, и сериали. Автор на и участник в голям брой възходи и падения. Изпълнителен продуцент на един от най-успешните сериали по Netflix от началото на тази година " Into the night " Заснемането на един филм включва екип от доста и разнообразни хора, всеки със своите визии и характери. Как демократичното взимане на групови решения може да се окаже не най- положителното решение за реализирането на един план, изключително когато Председателят има ясна визия за случването на нещата. Заснемането на кино лентата " Бензин " и уроците научени от него. Ще можете да зададете вашите въпроси, да се запознаете с нови и готини хора, да обмените опит и хрумвания!

Кога: 14-ти юли вторник
Къде: Кино Cabana
Начало: 19:00
Билети можете да закупити от тук: https://bit.ly/2Ce7axp
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР