Фрозиноне отнесе шампиона на Италия с 4:0 и го изхвърли

...
Фрозиноне отнесе шампиона на Италия с 4:0 и го изхвърли
Коментари Харесай

Фрозиноне съсипа Наполи с 4:0 за Купата

Фрозиноне отнесе първенеца на Италия с 4:0 и го изхвърли от шампионата за Купата. Така скромният отбор се класира за четвъртфинал за първи път в историята си. Досега канарчетата не бяха достигали даже до осминафиналите. Следващият противник на отбора ще е или Ювентус, или Салернитана.

Наполи даде отмора на някои от титулярите, в това число Виктор Осимен и Хвича Кварацкхелия, Те двамата обаче се появиха на терена в 63-ата минута, когато резултатът беше 0:0. Гостите нанесоха своя удар малко по-късно. Енцо Баренеча откри резултата в 65-ата минута, засичайки центриране от ъглов удар на Лука Гаритано. Това е първи гол за Баренеча, откогато дойде от Ювентус. Пет минути по-късно стана 0:2. Лош пас на Джовани ди Лоренцо разреши на Джузепе Казо да излезе самичък против Голини и да го накаже.

Ди Лоренцо направи нова неточност в последната минута, когато фаулира Матиас Суле в наказателното поле. Уалид Шедира, който е чартърен тъкмо от Наполи, осъществя получената дузпа. Абду Аруи също се разписа в добавеното време за 0:4 в интерес на Фрозиноне.

Наполи игра едва на своя стадион „ Диего Армандо Марадона “. Джовани Симеоне вкара гол през първото полувреме, само че той беше анулиран поради игра с ръка.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР