Фронтменът на Pink Floyd Роджър Уотърс призова президентите на Русия,

...
Фронтменът на Pink Floyd Роджър Уотърс призова президентите на Русия,
Коментари Харесай

Фронтменът на Pink Floyd призова Байдън, Путин и Зеленски да преговарят за примирие в Украйна

Фронтменът на Pink Floyd Роджър Уотърс прикани президентите на Русия, Съединени американски щати и Украйна неотложно да договарят за помирение. Музикантът направи изявление в сряда, 8 февруари, на съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.

„ Президент Байдън, президент Путин, президент Зеленски, Съединени американски щати, НАТО, Русия, Европейският съюз, всички вие, апелирам, променете курса в този момент, договорете преустановяване на огъня в Украйна през днешния ден “, сподели той по време на речта си.

Както означи Уотърс, хората „ отгледаха дъщерите и синовете си да не бъдат пушечно месо “. Според водача на Pink Floyd незабавното помирение в Украйна е единственият рационален метод и по този въпрос не може да има „ само че “ и „ в случай че “.

Припомняме, че през лятото на предходната година Уотърс съобщи, че президентът на Съединените щати Джо Байдън с дейностите си способства за разпалването на спора в Украйна.

По-късно съоснователят на Pink Floyd анулира концертите, които бяха планувани в Краков, заради отрицателното отношение на Полша към Русия на фона на украинския спор.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР