Фронтменът на британската рок група The Rolling Stones Мик Джагър

...
Фронтменът на британската рок група The Rolling Stones Мик Джагър
Коментари Харесай

74-годишният Миг Джагър върти любов с мацка на 22

Фронтменът на английската рок група The Rolling Stones Мик Джагър има любовна спекулация с 22-годишната кино продуцентка Нур Алфалой, написа вестник The Sun, базирайки се на източник.

74-годишният музикант се срещнал с младата жена в Париж и прекарва там с нея няколко нощи. Според обявата източникът твърди: "Мик към момента не е изгубил чара си ".

Рок динозавърът се среща с младата дама по време на турнето на групата, само че по-късно обективите на папараците улавят Нур в Лос Анжелис.

През декември 2016 година, Джагър стана татко за осми път. Неговата изгора по това време, 29-годишната балерина Мелани Хамрик, роди момче.

Лидерът на "Ролинг Стоунс " беше два пъти женен за актрисата и бранител на правата на индивида Бианка Джагър и модел Джери Хол. Последният му брак, подписан в Бали, бе разгласен за недействителен в Лондон.

От първата си жена има едно дете, от втората - четири. Други две деца има от приятелките си Марша Хънт и Лусиана Хименес. Най-големият правоприемник на музиканта неговата щерка Карис е на 46 години.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР