Front-End Development е един от най-бързо развиващите се сектори в

...
Front-End Development е един от най-бързо развиващите се сектори в
Коментари Харесай

Защо знанията по Front-End Development са ключът към успеха в технологичната индустрия?

Front-End Development е един от най-бързо разрастващите се браншове в софтуерната промишленост. В свят, където всичко се прави онлайн, експертите в тази област имат основно значение за основаването на качествени уеб уеб сайтове и приложения. Това неизбежно докара до възходящото търсене на Front-End експерти и стабилно растящото възнаграждение в бранша.
Какво е Front-End Development?
Front-End Development (известно и като client-side programming) е процесът за създаване на потребителски интерфейси (UI) на уеб уеб сайтове, приложения или софтуерни артикули. Интерфейси, които са лесни за потребление, комфортни за навигация и имат добър външен тип. Този развой се състои от разработка на HTML, CSS и JavaScript код, който се употребява за основаване на образни детайли, като да вземем за пример менюта, бутони и форми, и за обезпечаване на взаимоотношение сред потребителя и приложението. Front-End разработчикът е виновен и за оптималната функционалност на интерфейса, което ще усъвършенства потребителското прекарване (UX).

ще ви обезпечи задълбочени познания и умения за тези три фундаментални технологии: HTML, CSS и JavaScript, само че дано ги представим тук в резюме. Чрез езика HTML (HyperText Markup Language) се разказва (маркира) наличието и структурата на потребителския интерфейс. Той е " гръбнакът " на Световната Глобална Мрежа (WWW). В основата на всеки един уебсайт, който посещаваме стои HTML. Той е елементарен за проучване и идеална първа стъпка за нахлуване в света на технологиите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР