Фрог нюз получи писмото на Чавдар Стоянов до Херо Мустафа.

...
Фрог нюз получи писмото на Чавдар Стоянов до Херо Мустафа.
Коментари Харесай

Преподавател-юрист до Херо Мустафа: Прокурори ме термозят, защото имам гей-влечение. Помогнете!

Фрог нюз получи писмото на Чавдар Стоянов до Херо Мустафа. Ето какво написа в него:

УВАЖАЕМА Г-ЖО МУСТАФА,ВАШЕ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО,

Обръщам се към Вас с настоятелна и откровена молба за защита- заради тежкото дискриминационно състояние, в което съм подложен в Родината ми в последните шест /6/ календарни години от 2015г. насам. Аз съм правист, някогашен учител,доктор по право,специалист по Международно обществено право,Право на Европейски Съюз, Международно наказателно право,защитил дисертация срещу интернационалния тероризъм-,,Финансирането на тероризма като интернационално престъпление” с теоретичен началник някогашния Главен Прокурор проф. д. ю. н. Борис Велчев, сегашен началник на Конституционния съд! Имам 5 книги и над 15 изявления в български и интернационалните издания. Владея два непознати езика. Имам 16 години трудов стаж като правист.

Професионално аз доста добре съм осведомен с приноса на Великата страна Съединени американски щати в битката с дискриминирането по всевъзможен симптом,особено половата, а по този начин също и със отбраната и отстояването само че правата на човека- на всички места по света! В многочислените ми лекции пред студенти от 5 университета в България се позовавам и на Решения на Върховния съд на Съединени американски щати по въпросите на дискриминирането. Това породи у мен вярата,че ще прочетете деликатно писмото ми и бихте могли да ми помогнете в моята нелека житейска и професионална орис.

Роден съм на 6 февруари 1978 година в София. Завърших с отличие Немска езикова гимназия. Учих,,право „ в Софийския университет,дипломирах се с отличие и станах помощник, след това основен помощник и най-после доцент във ВУАРР-Пловдив. АЗ СЪМ БИСЕКСУАЛЕН и имам увлечение към атлетични и спортни момчета,участвам в БДСМ игри и ги преобладавам,подбирам възпитани и дискретни сътрудници. Уви,оказа се,че в Република България 32 години след началото на демокрацията,това надали не е закононарушение. ЗАЩО? Нима нямам право на персонален полов живот, белким нямам право на самоопределение,в кой век живеем? Аз бях уволнен дисциплинарно от СУ „ Св. Кл. Охридски” със скалъпени обвинявания,че съм карал студенти-мъже да,,правят лицеви опори, голи до кръста”. Писаха вестници,обиждаха ме,заплашваха ме по телефона, ругаеха ме!

Аз бях съден,че съм осъществявал,,развратни действия” по член 157 Наказателен кодекс, без лицето Александър Вучков, който сякаш бил потърпевш,30 годишно жиголо,да е подавало даже тъжба против мен. С него неведнъж сме имали безусловно доброволни полови връзки,включващи орална обич и доминация в БДСМ игра, което е мой полов култ, виждал съм го в Холандия и други страни,разпространен е по целия свят! С решение номер 200 от 08.07.2020 година по наказателно дело 918/2019 година тричленен състав на Върховния касационен съд остави в действие оправдателната присъда на Софийски Градски Съд по Н.Д.О.Х.№863/2019 година и аз БЯХ О П Р А В Д А Н за закононарушение по член 157,ал 1 от НК-стар остарял текст от времето на тоталитарния режим.

Но против мен ОБАЧЕ са прокурорите от Софийската районна прокуратура- Иван Петров и Георги Иванов. Те потвърдиха,че са необразовани хомофоби, адвокати,които ме тероризират по полов симптом,не зачитат закона,тормозят цялото ми семейство,репресират ме,само тъй като съм друг и имам гей-влечение!!! Къде е Главния Прокурор господин Иван Гешев? Той за какво не упражнява контрол за правда и не прекрати това безчинство и гаврата над мен?

МОЛЯ ЗА ВАШАТА НАМЕСА,ГОСПОЖО ПОСЛАНИК,САМО НА Върховен административен съд ИМАМ ДОВЕРИЕ!!! Завеждам дело за обезщетение против прокуратурата, тъй като се усещам потиснат,съсипан и репресиран-без правно съображение. Международно-правните актове и актовете по протекция правата на индивида, по които Република България е страна -след надлежна ратификация според Виенската спогодба за правото на договорите от 1969 г-също пазят половите малцинства! БЪЛГАРСКИТЕ ПРОКУРОРИ ОТ Софийската Районна Прокуратура Иван Петров и Георги Иванов – НЕ!

Те желаят принуда над мен.

Аз постоянно съм бил демократично надъхан,в публичния ми живот съм отстоявал правата на индивида,върховенството на закона, протестирал съм по площадите,когато е имало потребност от смяна, бил съм деен и с доста изяви в средствата за всеобща информация, съчувствува на напъните на представителите на посолството на Съединени американски щати в поддръжка на демократичния правов ред и полезностите на свободата.

Не съм нито нарушител,нито престъпен детайл, с цел да ме третират по този метод. Аз съм се борил и постоянно съм бил срещу корупцията и задкулисието в публичния ни и политически живот. Обръщам се към Вас, изцяло уверен,че ще окажете подпомагане на мен и на хора като мен,които нямат виновност за другата си полова ориентировка, само че са честни жители,демократи по разбиране, спазващи закона, отстояващи правото си на персонално благополучие и благоденствие!*/Изпращам две мои книги, с респект и почит към Вас!/

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР