Фрог нюзДа живее България продължава да звучи, да звучи в

...
Фрог нюзДа живее България продължава да звучи, да звучи в
Коментари Харесай

Александър Морфов: Искам да освободя България от лумпените, които дерибействат вече 30 години

Фрог нюз

„ Да живее България ” продължава да звучи, да звучи в мен като зов за онази България, за която аз си бленувам, а не за тази на лумпените и бандитите, които трансфораха България в бедна и недемократична, страдаща страна.

Искам да освободя България от всички тези лумпени, които дерибействат към този момент 30 години… без възприятие за позор и срам, сподели режисьорът Александър Морфов по БТВ.

На въпрос по какъв начин наподобява България, той отговори: „ България на Ботев и Левски, възрожденската, за която мечтаеха всички хъшове… не след дълго убита и унищожена. Аз не знам дали сте избрали точния човек на този празник, тъй като от мен няма да чуете нищо положително. От 30 година дублирам едно и също, не е имало държавно управление, против което не съм се борил “.

И посочи: „ Дунавът на нашия народ е неговата механа, ресторантът, през който би трябвало да се мине, с цел да се избави Левски и да се освободи България. Всичките ни фантазии, възторзи, възторг, свършват с ентусиазма на третата чаша – след което се прибираме кротки и тихи да си легнем на топло и да се молим да не са ни чули какво си приказваме “.

Попитан дали сме народ, режисьорът отговори: Объркан народ сме, през този кръстопът кой ли не е минал – злополучна орис, изпитания… Тайната защитна стена, китайската стена, стената на Тръмп – ние постоянно сме били стената, която защищава запада от нахлуващите от изток рискове, по тази причина сме събрали толкоз доста ненавист, тъга, фантазии и очаквания, че някой ден няма да сме стена, а част от общественост.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР