Фризьорът-аристократ Джон Барет, работил с принцеса Даяна и Марта Стюарт,

...
Фризьорът-аристократ Джон Барет, работил с принцеса Даяна и Марта Стюарт,
Коментари Харесай

Ракът уби фризьора на Даяна, Барет криеше големите й тайни

Фризьорът-аристократ Джон Барет, работил с принцеса Даяна и Марта Стюарт, умря на 66, откакто загуби борбата с рака на кръвта.

Тъжната новина бе обявена на страницата на салона му в Instagram.



Изявлението гласи: " От името на екипа на салон " Джон Барет " със страдание и огромна болежка оповестяваме за кончината на нашия създател и притежател, именития Джон Барет. Той живееше с фразата: " Не е важна само косата, а и грижата " Сега, повече от всеки път, ще се обединим като " фамилията ", което Джон по този начин гордо сътвори и за което се грижеше и ще продължим да работим интензивно, с цел да накараме нашите клиенти да наподобяват и да се усещат по най-хубавия метод ".

Барет бе един от най-доверените хора на принцесата и мнозина настояват, че е криел най-големите й секрети, които самотната принцеса споделяла с него.  

Майсторски направените фризури на Даяна сътвориха голяма част от шармантната й визия, която се трансформира в същински вик на модата във Англия. Барет безусловно преобрази принцесата, като преобразяваше лицето й след часове занимания с ножицата и четката, напомнят негови почитатели.         

Приятели и звездни клиенти на фризьора изразиха почитта си към него. Дона Еър написа: " Такава блага и великодушна душа! Благодарна съм за гостоприемството ти в Ню Йорк. Почивай в мир, Джон ". 

Роден в Лимерик, Ирландия, само че израснал в Лондон, той открива първия си салон в Ню Йорк през 1996 година и го управлява в продължение на повече от 20 години. 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР