Фритюрниците се превърнаха в типична част от кухнята – но

...
Фритюрниците се превърнаха в типична част от кухнята – но
Коментари Харесай

Едно нещо, което всички потребители на въздушни фритюрници трябва да направят, за да не попаднат в болница

Фритюрниците се трансфораха в типична част от кухнята – само че пренебрегването на една елементарна задача може да ви разболее.

Минито само че мощните устройства навлязоха в всеобщия поток през последните години, позволявайки на британците да подготвят вкусни закуски за няколко минути - без да се постанова да включват фурната. Те са превъзходен метод да намалите сметката си за сила и могат елементарно да се съхраняват. Почистването на уредите обаче може да бъде малко мъчно.

Много семейства се отнасят към своя фритюрник като към микровълнова печка и не съумяват да почистят изцяло устройството след всяко измиване – на пръв взор почтен табиет, който може да докара до хранително отравяне.

Например, в случай че сте сготвили незадоволително парче пиле, което е инфектирано със салмонела, само че в последна сметка го изхвърлите, то отново може да болести различен хранителен артикул. Според Министерството на земеделието на Съединени американски щати множеството салмонели могат да останат инфектирани до 32 часа на суха повърхнина.

Според Кан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР