Фриц постигна успех над Каруана в МиланоАмериканецът Тейлър Фриц спечели

...
Фриц постигна успех над Каруана в МиланоАмериканецът Тейлър Фриц спечели
Коментари Харесай

Фриц постигна успех над Каруана в Милано

Фриц реализира триумф над Каруана в Милано
Американецът Тейлър Фриц завоюва първия си дуел на Next Gen финалите в Милано. Той победи с 3-1 сета своя добър другар от детството Лиам Каруана от Англия – в обособените елементи 1-4, 4-1, 4-3 (9), 4-2. И двамата състезатели бяха изгубили първите си срещи от група Б, като Фриц отстъпи в петсетова борба на Андрей Рубльов, а Каруана загуби от Алекс Де Минор.

Двубоят сред Фриц и Каруана стартира с преимущество за младия британец, който завоюва изрично откриващата част с 4-1 гейма. Във втората функциите си размениха и Фриц сподели по-добра игра, с цел да възвърне статуквото в резултата.

Решителен за изхода на конфликта се оказа третия сет на мача, който след здрава битка и 11-9 в тайбрека, отиде в интерес на американеца. Това като че ли пречупи Каруана, който позволи пробив в четвъртия сет и отстъпи в последна сметка с 3-1 сета.

В другата среща от групата по-късно се изправят един против различен Алекс Де Минор и Андрей Рубльов. В последните си мачове от групата пък Фриц играе с Де Минор, до момента в който Каруана излиза на корта против Рубльов. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР