Frictional Games обявиха, че следващата игра от света на Amnesia,

...
Frictional Games обявиха, че следващата игра от света на Amnesia,
Коментари Харесай

Отложиха премиерата на Amnesia: The Bunker

Frictional Games оповестиха, че идната игра от света на Amnesia, The Bunker, няма да излезе през март. Вместо това, тя ще направи премиерата си на 16.11.2023 за PlayStation, Xbox, и лични компютри (в GOG, Epic Games Store и Steam). В известието си в Twitter, Frictional Games оправдават забавянето със серия от болести в екипа тази зима, което се е отразило на създаването.

„ Ние сме дребен екип и сходни неща засягат съществено продукцията ни. За нас е значимо да подходим допустимо най-добре към играта и на фона на тези прекъсвания на работата, ние не желаеме да избързваме с крайния резултат. Екипът работи интензивен, с цел да направи The Bunker най-хубавата игра и още няколко месеца ще направи нужната разлика “, допълват Frictional.

Amnesia: The Bunker ви придвижва в средата на Първата международна война и ви среща с френския боец Анри Клеман (който несъмнено страда от амнезия). Изоставен самичък във боен бункер, Клеман би трябвало да се бори с наличието на гладно и свирепо създание. Нашият воин би трябвало да употребява цялата си ловкост и предвидливост – да се ориентира в голямата мрежа от коридори и да си набира скъпи запаси – с цел да оцелее.

Споменатото страшилище няма да е единствената заплаха за Клеман. Той ще би трябвало да се оправя с разнообразни клопки и други рискове. За разлика от другите игри от света на Amnesia, The Bunker ще предложи полуоткрит свят със мощно изразена сендбокс природа и изменящ се в действително време геймплей, в който чудовището се приспособява към стила ви на игра, а предметите и ресурсите ще са разнообразни с всяко ново преиграване.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР