Френското правителство е изправено пред нова вълна от критики -

...
Френското правителство е изправено пред нова вълна от критики -
Коментари Харесай

Френска министърка си навлече критики, след като се появи на корицата на сп. Playboy

Френското държавно управление е изправено пред нова вълна от рецензии - този път не поради политиките, които прокарва, а поради един от своите министри и нейното решение да се снима за корицата на сп. " Playboy ".

Марлене Скиапа, която е министър на обществената стопанска система и асоциациите в държавното управление на Еманюел Макрон, ще се появи в новия брой на френското издание на списанието освен това изцяло облечена. Според известия в медиите, тя е дала обстойно изявление, което се концентрира най-вече върху правата на дамите и ЛГБТК+ хората.

Скиапа от дълго време е покровителка за правата на дамите и през 2017 година е назначена за първия министър, отговарящ за равенството сред половете във Франция. В тази си роля тя сполучливо инициира приемането на нов закон за половия тормоз. Тя дефинира себе си за феминистка, като е написала няколко книги по тази тематика. От лятото на 2022 година тя е държавен секретар, отговарящ за обществената и солидарната стопанска система и асоциациите.

Появата ѝ в известното списание за възрастни обаче провокира рецензии от страна на някои жители и даже от нейни сътрудници в политиката, в това число от френския министър председател Елизабет Борн. Причината обаче не е наличието на изявлението, което тя е дала, а фотосите в броя. На тях 40-годишната жена е облечена в бели облекла, а на една от фотосите е в облекло с много ниска кройка, въпреки в изображенията да няма нищо нецензурно.

France’s moronic government strikes again:

Marlène Schiappa,
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР