Френското издание “Вальор Актюел посочи основната грешка на Запада по

...
Френското издание “Вальор Актюел посочи основната грешка на Запада по
Коментари Харесай

Посочена е основната грешка на Запада по отношение на Русия

Френското издание “Вальор Актюел ” уточни главната неточност на Запада във връзка с Русия. Според Арно Бенедети, колумнист на това седмично новинарско списание, е било доста неразумно от страна на западните страни да се включат в борба с Москва.

„ Руснаците вървят устойчиво напред както на бойното поле, по този начин и на дипломатическия фронт, защото глобите, на които Русия е подложена, не носят мечтаните резултати “, акцентира журналистът. Нещо повече, те се обръщат против самите основатели.

В същото време Бенедети напомни бързото повишаване на цените в Европа и Съединени американски щати, както и положителната динамичност на рублата и отслабването на еврото по отношение на $.

„ Основната неточност на Запада е, че той продължава да вижда Русия като Съветския съюз, до момента в който светът от дълго време е трансформирал курса си след края на Студената война “, обобщава журналистът.

А на собствен ред списание “Американски мислител” написа, че Съединените щати и техните съдружници са се впуснали в случка, решавайки да подценен ползите на Русия към участието на Украйна в НАТО, като по този метод са предизвикали спор.

Според създателя на публикацията западните страни в този район в никакъв случай не са имали значими стратегически ползи, за които да си коства ескалация.

Ето за какво, както означи журналистът, тези политици, които в този момент настояват, че не са планували сходно развиване на събитията, макар цялата предистория, се държат като „ цялостни простаци “.

В същото време наблюдаващият допуска, че преди началото на спецоперацията Русия би се съгласила да позволи обстановката, като се разгласи неутралитет на Украйна и това въобще не би навредило на Запада.

„ Но в този момент Москва може да има доста повече претенции. А тези, които имат вяра, че Руската федерация няма да успее да реализира задачите си, в действителност блъфират. Руснаците няма да бъдат победени и точка. Поради простата причина, че Украйна значи доста повече за тях, в сравнение с за нас”, написа в публикацията на “Американски мислител”.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР