Френско кметство отхвърли молбата за брак между възрастен мъж и

...
Френско кметство отхвърли молбата за брак между възрастен мъж и
Коментари Харесай

Френско кметство отхвърли молба за брак между възрастен мъж и млада жена

Френско кметство отхвърли молбата за брак сред възрастен мъж и млада жена. Властите в южното градче Кан-сюр-Мер попариха очакванията на 38-годишната Дебора и 80-годишния Жан-Клод да узаконят любовта си поради подозрения в искреността на връзката им, споделя NOVA.

Двойката претендира за почтеност в връзките, само че кметската администрация остана глуха за молбите им и назначи инспекция по случая, като анулира брачното им досие.

Мнителността на кметството била предизвикана от огромната възрастова разлика сред кандидат-съпрузите – цели 42 години. Преди да станат двойка Дебора се грижела за болната майка на своя обичан - правоприемник на състоятелен жанр. Освен това, двамата поискали съюзът им да стане факт в къси периоди и без знанието на децата на дамата. Пред локални медии ядосаният мъж съобщи, че с това си решение Франция се връща във времената на инквицизията.

“Не съм сводник, който желае да се възползва от нейната грижовност и хубост. Любовта ни е същинска! Сгодени сме от година и към този момент носим своите брачни халки ”, оправдава се Жан-Клод.

Със случая към този момент е осведомен и основният прокурор на Франция. Решение по проблема ще има най-рано след два месеца, а дотогава двойката ще може да употребява любовта си, само че под наблюдението на проверяващите органи.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР