Френският защитник Еляким Мангала вероятно ще пропусне всички мачове на

...
Френският защитник Еляким Мангала вероятно ще пропусне всички мачове на
Коментари Харесай

Евертън загуби защитник до края на сезона

Френският бранител Еляким Мангала евентуално ще пропусне всички мачове на Евертън до края на сезона поради травмата на коляното. Това съобщи мениджърът на британския отбор Сам Алардайс. Мангала, който играе в тима чартърен от Манчестър Сити, преди два дни претърпя интервенция. Той получи контузията в дуела с Кристъл Палас през предишния месец.

Алардайс се надява завръщането в отбора на Шеймъс Колмън, Лейтън Бейнс и Фил Джагиелка да помогне при отсъствието на френския защитник за гостуването на Бърнли в събота в дуел от Висшата лига. " Мангала ще бъде отвън игра малко по-дълго, в сравнение с чакахме. Мисля, че е доста малко евентуално да го забележим на терена още веднъж през този сезон ", сподели Алардайс.

Мениджърът пое Евертън през ноември и подписа контракт за 18 месеца, а английските медии към този момент оповестиха, че управлението на отбора търси нов треньор за идващия сезон. " Аз съм тук, до момента в който печеля футболни мачове. Ако не печелиш мачове, няма значение за какъв брой време имаш контракт ", добави Алардайс. Евертън записа две победи и равенството в последните си три домашен мача. Отборът е на девето място в класирането на Висшата лига след 28 мача с актив от 34 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР