Френският вестник Фигаро изразява огромно притеснение за класирането на своя

...
Френският вестник Фигаро изразява огромно притеснение за класирането на своя
Коментари Харесай

Франция трепери от “лъвовете” на Петър Хубчев

Френският вестник " Фигаро " показва голямо терзание за класирането на своя народен отбор на Мондиал 2018. Според изданието казусът за " петлите " може да бъде още по-голям, защото европейските вицешампиони гостуват на България.

Естествено, сътрудниците публицисти се сетиха и за историческата дата 17 ноември, 1993-а година, когато след успеха си с 2:1, селекцията на Димитър Пенев сензационно изхвърли французите от международното.

" Този прелом против Люксембург може да ни изиграе неприятна смешка. Защото успеха в София не е лесна задача. За разлика от нас, българите са съвършени вкъщи и имат четири победи в четири мача. При това там окапаха отбори като Холандия и Швеция. И Люксембург. "

" Освен това, хората на Петър Хубчев дебнат от засада от четвъртото място и имат късмет даже да са първи, в случай че ни победят. Той сигурно си мечтае още един път да разбие на пух и прахуляк френските фантазии, по този начин както го направи в онази кошмарна и тъжна нощ на 17 ноември 1993 година на " Парк де Пренс ", когато беше част от българския състав. "

" И той несъмнено има козовете си. Холандците, да вземем за пример, ядоха прахта през март на " Васил Левски ". А Франция ще е без Пол Погба. Но пък е с задоволително класа да се оправи с 52-ите в света българи в дома им под красивата планина Витоша ", написа в материала си вестник " Фигаро ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР