Френският външен министър Стефан Сежурне трябва да се замисли, че

...
Френският външен министър Стефан Сежурне трябва да се замисли, че
Коментари Харесай

Захарова: Шефът на френското външно министерство трябва да осъзнае, че французите умират от срам заради Макрон

Френският външен министър Стефан Сежурне би трябвало да се замисли, че жителите на страната му умират от позор след изказванията на френския водач Еманюел Макрон. Това написа формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в канала си в Telegram.

Захарова обърна внимание на изказването на Сежурне, че „ французите няма да умрат за Украйна “ и Париж няма да изпрати войски за водене на военни дейности. Преди това Макрон сподели, че на среща във Франция, на която представители на към 20 западни страни са разискали по-нататъшната поддръжка за Киев в спора с Русия, е била повдигната тематиката за вероятното изпращане на сухопътни сили на западните страни в Украйна. По думите му участниците не са постигнали консенсус по този въпрос, само че подобен сюжет не може да бъде изключен в бъдеще.

„ Ние няма, само че нищо не е изключено “ – нов стандарт за честност и просветеност, въведен от режима на Макрон. Ако френският външен министър е толкоз угрижен французите да не умират за Украйна, той също би трябвало да мисли, че те не би трябвало да умират от позор след всяко изказване на президента Макрон “, акцентира Захарова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР