Френският външен министър Жан-Ив Льо Дриан покани руския си колега

...
Френският външен министър Жан-Ив Льо Дриан покани руския си колега
Коментари Харесай

Франция покани Лавров в Париж за разговори по темата Украйна

Френският външен министър Жан-Ив Льо Дриан предложения съветския си сътрудник на среща в петък в Париж, с цел да обсъдят рецесията в Украйна, съобщи Ройтерс, базирайки се на френското външно министерство.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 502
Министерството добави, че Лавров е приел поканата и едно от изискванията за осъществяване на срещата е в това време Русия да не нахлува в Украйна.

Руските въоръжени сили през днешния ден оповестиха, че украински диверсанти са се пробвали да навлязат на съветска територия с военни машини. Киев отхвърли това обвиняване и го назова " подправена вест ". Всичко това се случи на фона на обвиняванията от Запада, че Москва би могла да изфабрикува предлог за навлизане, напомня Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 502  Европейски Съюз отговори на Украйна: Рано е за нови наказания против Русия Европейски Съюз отговори на Украйна: Рано е за нови наказания против Русия  Руските банки са внесли 5 милиарда $ в брой през декември при положение на западни наказания Руските банки са внесли 5 милиарда $ в брой през декември при положение на западни наказания  Англия стартира да се приготвя за най-лошия вероятен сюжет в Украйна  Англия стартира да се приготвя за най-лошия вероятен сюжет в Украйна 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР