Френският тенисист Гаел Монфис съобщи в профила си в Туитър,

...
Френският тенисист Гаел Монфис съобщи в профила си в Туитър,
Коментари Харесай

Гаел Монфис пропуска US Open

Френският тенисист Гаел Монфис заяви в профила си в " Туитър ", че няма да взе участие на идното Открито състезание на Съединени американски щати.

35-годишният Монфис, който е номер 22 в международната класация, уточни, че има травма, която няма да му разреши на да играе на шампионата в Ню Йорк от 29 август до 11 септември. Травмата той получи по време на дуела си с британеца Джак Дрейпър на осминафиналите на шампионата в Монреал през предходната седмица.

" След направените ми медицински проучвания, които организираха след завръщането ми в Европа, със страдание разбрах, че няма да мога да играя на Откритото състезание на Съединени американски щати тази година. Трябва да мина нов интервал на лекуване преди още веднъж да мога да вземам участие в шампионати. Ще ви държа в течение по отношение на идните съревнования ", написа французинът.

В началото на тази година Монфис игра на четвъртфиналите на Откритото състезание на Австралия, само че пропусна близо три месеца от сезона, в това число шампионатите " Ролан Гарос " и " Уимбълдън ", поради контузия.

Гаел Монфис е един от водещите играчи, които се чака да бъдат част от шампионата София Оупън, който ще се организира в столичната зала " Арена Армеец " от 25 септември до 2 октомври.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР