Френският специалист Ерве Ренар заяви, че неговият отбор Мароко е

...
Френският специалист Ерве Ренар заяви, че неговият отбор Мароко е
Коментари Харесай

Селекционерът на Мароко: Не сме тук да се снимаме с паметниците

Френският експерт Ерве Ренар съобщи, че неговият тим Мароко е новобранец в група В на Световното състезание ден преди първата среща с Иран на следващия ден. Но все пак, мароканците ще се борят за победа.

" За нас е повече от обикновено. В групата си имаме три тима, които в ранглистата на ФИФА са над нас. Така че ние изхождаме от това, когато се приготвяме за мача с Иран, когато се приготвяме за мача с Испания, или когато се приготвяме за мача с Португалия, съобщи Ренар на днешната конференция.

Morocco are the only African side unbeaten in the World Cup preparation.

2 wins - 1 draw - 0 losses
0 wins - 2 draws - 1 loss
0 wins - 2 draws - 1 loss
0 wins - 1 draw - 1 loss
0 wins - 1 draw - 2 losses pic.twitter.com/REfSauxBOA
— Maghrib Foot (@MaghribFoot) June 9, 2018 " Но желая да ви кажа, че не сме тук, с цел да се снимаме пред паметниците на културата в Санкт Петербург. Ние сме тук, тъй като желаеме да се противопоставим на съперниците си. Знам, че треньорът на Иран Карлош Кейрос е цялостен с изненади, само че откогато имаме изясненост при жребия, ние научихме доста за иранския тим. Работим за да се представим на равнище към този момент шест месеца ", съобщи още опитният френски експерт, който е обичаен треньор на африкански тимове. Мондиал 2018 1 кръг, петък 15 юни  Мароко 18:00предстои  Иран
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР