Френският шампион Пари Сен Жермен трябва да се раздели с

...
Френският шампион Пари Сен Жермен трябва да се раздели с
Коментари Харесай

ПСЖ готви продажбата на Неймар и Меси, бразилецът отказва да си ходи

Френският първенец Пари Сен Жермен би трябвало да се раздели с някои играчи и Неймар е измежду претендентите, като се има поради огромната му заплата и сумата по възможен негов трансфер, написа „ Marca “. Бразилецът обаче няма никакво предпочитание да си потегля, откакто подсети на всички свързани с парижкия клуб, които го подлагат на критика, че няма желание да се мести от френската столица.

Неймар печели към 50 милиона евро бруто на сезон, а съгласно „ L'Equipe “ това е заплата, която малко клубове в Европа биха могли да му предложат, в случай че въобще има такива.

Единственото, което е ясно за ПСЖ сега, е, че Килиан Мбапе е подписа нов контракт до 2025 година. Това и че Луис Кампос стана новият състезателен шеф в клуба.

След това всичко е незнайно, като се има поради, че УЕФА изиска доклад за салдото на клуба, който демонстрира загуба от 224 милиона евро.

Първата последица от всичко това е нуждата парижани да облекчат своя състав, който съгласно президента на Ла Лига Хавиер Тебас, има повече от 600 милиона евро разноски за заплати, които щ станат още повече след новия договор на Мбапе.

ПСЖ ще даде приоритет на продажбата на Неймар пред тази на Лионел Меси, като на последния му остава единствено една година от контракта му, защото бразилецът би донесъл сериозна сума на клуба от негово овакантяване.

French club needs to decrease the wage bill.
— MARCA in English (@MARCAinENGLISH)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР