Френският шампион Пари Сен Жермен обмисля какво да прави с

...
Френският шампион Пари Сен Жермен обмисля какво да прави с
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед решава проблемите в атака с португалец от ПСЖ?

Френският първенец Пари Сен Жермен обмисля какво да прави с нападателя Гонсало Рамош, който е попаднал в трансферните проекти на Манчестър Юнайтед. Португалският национал дойде на „ Парк де Пренс “ чартърен от Бенфика, само че през ноември прехвърлянето стана непрекъснат за сумата от 69 милиона паунда.

Рамош обаче изпитва усложнения в Париж, като е играл единствено пет минути в Лига 1 от ноември насам. Нападателят страдаше и от вируса, като вследствие на това той отслабна с 6 кг. Според L’Equipe, старши треньорът на ПСЖ Луис Енрике към този момент има подозрения дали Рамос е подобаващ за неговия тим. Твърди се, че клубът може да се опита да продаде 22-годишния португалец, който има единствено четири гола в 19 мача този сезон.

Юнайтед беше свързван с Рамош през лятото, преди да подпише с Расмус Хойлунд за 72 милиона паунда от Аталанта. Датчанинът е голмайстор на „ алените дяволи “ през този сезон със седем гола в 25 мача. На „ Олд Трафорд “ обаче се чака да потърсят нов нападател този месец точно чартърен.

Man Utd striker boost with PSG ‘ready to sell’ £69m transfer target just months after signing him
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР