Френският шампион Пари Сен Жермен обмисля да направи нов опит

...
Френският шампион Пари Сен Жермен обмисля да направи нов опит
Коментари Харесай

ПСЖ ще се пробва отново за Маркъс Рашфорд през лятото

Френският първенец Пари Сен Жермен обмисля да направи нов опит да притегли Маркъс Рашфорд през лятото. Парижани се пробваха да изкушат нападателя на Манчестър Юнайтед през лятото на 2022-а година, като му предложиха оферта от 400 000 паунда на седмица. 26-годишният Рашфорд обаче остана на „ Олд Трафорд “ и подписа нов контракт на стойност от 300 хиляди паунда на седмица предишния юли, обвързвайки бъдещето си с клуба до 2028-а година.

Този сезон обаче е много слаб за неговите стандарти, откакто има маркирани едвам четири гола във Висшата лига, а неотдавна беше и охулен от „ алените дяволи “, откакто не се появи на подготовка предишния петък. Той се оправда с това, че е болен, само че бързо медиите в Англия разкриха, че той е бил на пиянско празненство в Белфаст. Случаят се трансформира в скандал, а 26-годишният футболист бе изваден от групата на отбора за дуела с Нюпорт Каунти от четвъртия кръг на ФА Къп през уикенда. Тогава мениджърът на „ алените дяволи “ Ерик загар Хаг съобщи, че това е „ вътрешен въпрос, с който той ще се занимава “. В последна сметка нападателят е признал виновността и всичко се е разминало  единствено със „ забележка “ и най-вероятно санкция от две седмични заплати.

Сега обаче ПСЖ обмисля да направи нов опит да го притегли през лятото, защото бъдещето на Килиан Мбапе остава неразбираемо, твърди iNews. Съобщава се, че привличането на Рашфорд не съществена цел на парижани, само че въпреки всичко ще обмислят опцията да го вземат след края на сезона. В публикацията се показва още, че Юнайтед няма никакво желание да продава своя нападател и, че самият британският национал не мисли за овакантяване.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР