Френският шампион Пари Сен Жермен е осъществил контакт с няколко

...
Френският шампион Пари Сен Жермен е осъществил контакт с няколко
Коментари Харесай

ПСЖ ще иска Салах, ако Мбапе си тръгне

Френският първенец Пари Сен Жермен е осъществил контакт с няколко футболисти, които могат да заместят звездата на отбора Килиан Мбапе, ако нападателят реши да не преподписва с парижани. Настоящият контракт на международния първенец е до идващото лято, като сега се водят договаряния за неговото удължение.

В последните дни се появиха информации, че Мбапе няма желание да остава на „ Парк де Пренс “ за по-дълго от сегашния си договор, което може да принуди ПСЖ да го продаде в този момент, с цел да него изпусне без пари следващата година. Най-силно свързван с нападателя е испанския първенец Реал Мадрид.

„ TF1 “ оповестява, че с изключение на с Хари Кейн, „ парижани “ са осъществили контакт и с представителите на звездата на Ливърпул Мохамед Салах. 28-годишният египтянин има контракт с „ алените “ до 2023 година, а съгласно изданието договарянията сред ПСЖ и представителите на играча са почнали през предишния месец.

Много спекулации има и към бъдещето на Салах, за който се твърди, че желае да опита ново предизвикателство и може да си тръгне след края на сезона. В момента той е отпред на голмайсторите във Висшата лига с 19 гола, колкото има и звездата на Тотнъм Хари Кейн, който също е свързван с трансфер в ПСЖ, където би се събрал с някогашния си ментор Маурисио Почетино.

PSG 'enter talks' with Mohamed Salah as a replacement for Kylian Mbappe, according to reports
— Liverpool FC News (@LivEchoLFC)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР