Френският шампион Пари Сен Жермен е направил оферта от 50

...
Френският шампион Пари Сен Жермен е направил оферта от 50
Коментари Харесай

ПСЖ с първа оферта за голмайстора на Аталанта

Френският първенец Пари Сен Жермен е направил оферта от 50 милиона евро за нападателя на Аталанта Расмус Хойлунд, само че парижани са подготвени да се отдръпват, в случай че офертата не бъде призната, написа The Athletic. Манчестър Юнайтед също към този момент направи джука оферта от 50 милиона евро плюс 10 милиона евро бонуси за 20-годишния футболист в сряда.

Хойлунд е оповестил на Аталанта, че желае да напусне, като „ алените дяволи “ към този момент е договорил персоналните условия с нападателя. „ Нерадзурите “ обаче отхвърлиха предлагането на Юнайтед за пари плюс играчи за Хойлунд по-рано този месец, настоявайки, че желаят единствено пари за своя състезател.

Датският национал се причисли към Аталанта едвам предишното лято, преминавайки от австрийския Щурм Грац. Той записва осем гола и две асистенции в 31 мача от Серия А. Той също по този начин вкара пет гола в два мача по време на квалификациите за Евро 2024 през месец март, в това число хеттрик против Финландия.

ПСЖ към този момент разгласи за продажба своя голмайстор Килиан Мбапе по-рано този месец и одобри оферта от рекордните 300 милиона евро от саудитския Ал Хилал за френския национал. Мбапе обаче няма предпочитание да играе в азиатската страна, защото желае само и единствено да премине в Реал Мадрид, който не съумя да го притегли предишното лято, само че Ал Хилал е единственият тим, който до момента е подал публична оферта за играча.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР