Френският разработчик Big Bad Wolf анонсира, че вторият епизод от

...
Френският разработчик Big Bad Wolf анонсира, че вторият епизод от
Коментари Харесай

Вторият епизод на The Council идва на 17-ти този месец

Френският разработчик Big Bad Wolf анонсира, че вторият епизод от любопитната тайнственост The Council ще направи дебюта си на 17.05.
Hide and Seek, както е името на епизода, ще продължи историята на истинската игра, в която централно място заема Луи де Рише, който би трябвало да откри своята изчезнала майка. Тези от вас, които са притежатели на сезонния пропуск и на цялостния сезон, ще могат да получат достъп до епизода два дни по-рано от излизането му.

За тези от вас, които към момента не са чували за играта, може да напомним, че The Council е игра с епизодичен формат, чието деяние се развива през 1793. Вие сте Луи де Рише, член на скрито общество, който посещава загадъчен палат на крайбрежията на Англия. Там вие се присъединявате към група исторически персони, сред които Наполеон и Джордж Вашингтон. Ще би трябвало да сте непрекъснато нащрек, тъй като в действителност нищо не е такова, каквото наподобява.

Това, което отличава The Council от други сходни игри, считат Big Bad Wolf е системата на обществено въздействие, употребена от студиото. Посредством заложените ви характерности, вие може да управлявате изкусно нещата, с цел да манипулирате вашите противници, да се възползвате от слабостите им и да постигате напредък към крайната ви цел. Не съумеете ли, не значи завършек на играта, само че заради това, че решенията ви тук са необратими, развиването на историята за вас може да придобие много злополучен темперамент.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР