Френският производител Peugeot Motocycles е избран от Елисейския дворец да

...
Френският производител Peugeot Motocycles е избран от Елисейския дворец да
Коментари Харесай

Peugeot Motocycles се включва в енергийния преход на Елисейския дворец с e-Ludix

Френският производител Peugeot Motocycles е определен от Елисейския замък да поддържа енергийния му преход. Новият електрически скутер Peugeot e-Ludix става първото електрическо двуколесно транспортно средство, което ще се причисли към влиятелния автопарк на Елисейския замък.

Ангажирани с градската подвижност и с решението на провокации на бъдещето, Peugeot Motocycles са пионери в областта на електрическата подвижност още от 1996 година Ето за какво Марката на Лъва се трансформира в сътрудник за моторизираната двуколесна подвижност във Франция по време на въвеждането на самодейността за „ зелен напредък “ в страната, основно посредством смяната в потреблението на сила.

При тази нужда от смяна в ежедневния превоз, електрическата еволюция в Peugeot Motocycles е показана посредством e-Ludix – 4-тото потомство електрически скутери на Peugeot. Това леко, пъргаво и екологично двуколесно транспортно средство със сваляща се батерия, проектирана за елементарно зареждане, има задачата да направи електрическите двуколесни транспортни средства налични за повече хора. То служи на екипите на Елисейския замък от края на октомври и ще бъде налично на пазара в дилърствата на Peugeot Motocycles от февруари 2020 година

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР