Френският производител на хипер коли Bugatti се обедини с малката

...
Френският производител на хипер коли Bugatti се обедини с малката
Коментари Харесай

Самонивелираща се билярдна маса Bugatti за $ 300 000

Френският производител на хипер коли Bugatti се сплоти с дребната испанска компания IXO Carbon, с цел да направи билярдна маса от въглеродни нишки и алуминий. Двете компании са създали високотехнологична и съвременна билярдна маса. Рамката ѝ е направена от алуминий на компютърно ръководена машина и полирана до огледално покритие.

След това въпросната рамка е покрита с обвивка от въглеродни нишки с PVC поставка. Важна част от билярдната маса е системата за автоматизирано нивелиране със серво задвижване. Ако масата е конфигурирана на борда на яхта, да вземем за пример, всеки от нейните крайници може да компенсира вибрациите на плавателния съд, поддържайки хоризонталното състояние на игралната повърхнина.

IXO Carbon споделя, че всеки крайник на масата е оборудван със серво мотор на Siemens, който може да реагира на придвижване на яхта в границите на пет милисекунди - в цялостна тишина и без трептения. Разбира се, за всичко това ще би трябвало да се заплати много впечатляваща цена: масата ще коства Щатски долар 300 000. Тази цена включва и всички останали аксесоари, от които се нуждаете, с цел да играете. Билярдните маси от Bugatti и IXO Carbon ще се произведат единствено в серия от 30 броя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР