Френският производител на автомобили Peugeot-Citroen (PSA) реши да върне марката

...
Френският производител на автомобили Peugeot-Citroen (PSA) реши да върне марката
Коментари Харесай

Opel се завръща на руския пазар, Peugeot - на американския

Френският производител на коли Peugeot-Citroen (PSA) реши да върне марката Opel на съветския пазар.

По време на представянето на финансовите резултати на групата PSA за 2018 година и втория стадий от стратегическия проект Push to Pass за интервала 2019 -2021 година ръководителят на управителния съвет Карлос Таварес удостовери устрема на компанията да завоюва нови пазари и уточни, че марката Opel е подготвена да излезе на съветския пазар, означават от PSA.

Развитието на марката Opel в Източна Европа ще стане " за сметка на нови бизнес сътрудници, нови бизнес модели и нови финансови оферти ". Разширението на експортните пазари е част от стратегическия проект Pace!за развиването на марката Opel, който ще помогне на немския производител да стане стабилно печеливш, акцентират от френската автомобилна група.
 За първи път от 1999 година Opel излезе на облага
За първи път от 1999 година Opel излезе на облага

Стратегията на PSA Group и изпълнителния шеф Карлос Таварес дава резултат

Припомняме, през 2015 година американският авто тръст General Motors изтегли марката си Opel от съветския пазар. PSA закупи марките на Opel и Vauxhall от General Motors за 2,2 милиарда $ през август 2017 година.

В същото време от PSA обявиха, че възнамеряват да възобновят наличието на своята марка Peugeot за едноименни коли в Съединени американски щати и Канада като част от десетгодишния проект на компанията за района. От Peugeot показаха, че към този момент започнаха първа стъпка за нахлуване на американския пазар в края на 2018 година посредством въвеждането на услугата за шерване на коли Free2Move във Вашингтон.

Изявлението на PSA става, откакто по-рано през днешния ден френската автомобилна група регистрира мощен растеж на облага и на приходите през предходната година. Чистата облага е повишена с цели 47% до 2,83 милиарда евро по отношение на 1,92 милиарда евро година по-рано, до момента в който приходите се усилиха с 19% до 74,03 милиарда евро.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР